Kodning

Intervju med kodarna

Dagen innan den stora tävlingen tänkte vi se hur kodgruppen känner inför morgondagen.

”Hur känner ni er inför tävlingen imorgon? ” – Vi är supertaggade och är väl förberedda. Det känns kul att vi fick chansen att vara med och tävla.

”Tror ni att klassen kommer att lyckas bra imorgon?” – Jag tror att vi ligger bra till och man kan ju alltid hoppas på det bästa.

”Ni har ju kollat igenom alla de andra skolornas bloggar. Hur känner ni inför konkurrensen?” – Det verkar inte som om det är någon som använder sig av samma kod som vi har kommit på. Jag tror att vi ligger rätt bra till.

Fullt fokus i kodgruppen

Här ser ni kodgruppen med full fokus på arbetet. De har tagit fram bilder att testa sin kod med, och det går precis som det ska. Galant! De har stannat kvar på skolan efter skoltid för att komma framåt i sin kodning. Tjejerna har delat sina tankar med varandra för att sedan utveckla sina idéer tillsammans. Alla i gruppen är delaktiga och drar sitt strå till stacken. Klassen arbetar intensivt, fokuserat och samarbetar utifrån deras egna förmågor och kunskaper. Redan efter första lektionen hade de något i kikar’n och detta har resulterat till goda framsteg. Vi får väl se vem som tar hem förstapriset?

30516559_353718601803098_1324784298833739776_o

 

 

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close